Classique Snacks
Classique

Classique

De kwaliteit van vroeger


Croquettes

Croquettes

Onze kroketten worden samengesteld met de grootste zorg en aandacht. Smaak, versheid en maatschappelijke verantwoording staan hoog bij ons in het vaandel. Hierdoor zijn we begonnen met het produceren van onze eigen kroketten. U kunt denken aan de absolute klassiekers zoals de Hollandse garnalenkroket maar ook aan een vernieuwende kaas kroket die wij met echte Beemster kaas produceren. Classique snacks wilt een mooie kroket presenteren hoog op smaak en met de kwaliteit die u op een restaurant niveau verwacht.

Naast de kaas en Hollandse garnalenkroketten hebben wij ook een amuselijn met wereldse smaken. Dit zijn kleinere kroketten (35 gram) in onder andere de volgende smaken: Roti-Kip, Surf & Turf, Gamba Aioli etc.


Classique

Classique snacks heeft de krachten gebundeld met een gepassioneerde slager om een classique menu aan te kunnen bieden. Het doel van de samenwerking is om een uniek en persoonlijk assortiment te maken. Het gaat om ouderwetse gerechten in een nieuw jasje en met de samenwerking kunnen de producten geproduceerd worden op een restaurant waardig niveau. Hierbij kunt u denken aan: Spare-ribs/saté in diverse varianten, oma’s kip in een nieuw jasje en traditionele gehaktballen.


CS-burgers

Burgers

Een goede hamburger kan niet ontbreken uit het assortiment van Classique snacks. Classique wilt iedereen kunnen bedienen en heeft dus 3 overheerlijke burgers ontwikkeld. Een traditionele runder hamburger op een Amerikaanse style gepresenteerd. Daarnaast heeft Classique snacks een kip burger in het assortiment. Wij gebruiken de Franse maïskip, deze kippen mogen vrij rondlopen in de stallen. Deze bestaat voor het grootste gedeelte uit mais en is aangevuld met granen. Daarnaast worden er geen extra stimulerende middelen toegevoegd aan de voeding en worden ze niet bijgevoerd met caroteen en kleurstoffen. Door de kippen vrij te laten rondlopen en de juiste voeding te geven, zie je dit terug in de kwaliteit van de kip burger.

Als laatste bied Classique snack een vernieuwende burger aan voor de veganisten. Een overheerlijke wakame burger gemaakt van wakame salade. De vegetarische burger heeft de structuur en vorm van een vlees / kip burger alleen komt er geen vlees of kip voor in het productieproces van de burger.


Sauzen

Een klassieke sauzen lijn kan niet ontbreken in het assortiment. De klassiek sauzen zoals een mayonaise of een ketchup worden aangevuld met nieuwe moderne sauzen. Dit kan Classique snacks aanbieden omdat we alle sauzen zelf kunnen maken. Ook klassiekers worden in een nieuw jasje gestopt. Denk bijvoorbeeld aan de volgende Classique sauzen: mayonaise, ketchup, curry, pindasaus, katjangsaus, picalilly, Classique aïoli en andalouse.